Lekterapins dag

Lekterapin är ju en otroligt viktig del av barnkliniken och vi har haft turen att få hälsa på där ett par gånger utan att behöva vara sjuka, bl.a. i samband med att jag försökte förbereda Tuva så bra som möjligt på att hon skulle få en vaccination (vilket ju sen gick ur bra som helst) och när Tuva och Moa var fotomodeller för bilder till klinikens hemsida. Den här gången var det lekterapins dag, då kom både brandmän, poliser och ambulanspersonal på besök och umgicks med barnen, sedan fick alla gå ner på parkeringen och titta på bilarna. Jag jobbade den dagen men kunde sluta i lagom tid för att hämta upp Tuva och Moa så att de också fick titta lite på de olika bilarna. Bäst för dagen var brandbilen och Tuva fick testa släcka bränder med brandsprutan. Moa såg ut som en liten brandflicka i sitt röd/gula regnställ (för typiskt nog så spöregnade det) och när vi skulle åka hem tyckte hon att hon skulle få åka brandbil istället för den gamla tråkiga forden=).